انتقادات و پیشنهادات سوالات و مشکلات کاربران مكاتبه با گروه مديريت
انجمن پايان نامه ها بخش درخواست مقاله مجله الكترونيكي انجمن
بهترين كاربران هفته (به زودي) بهترين مديران هفته ( به زودي) جايزه ويژه ماه (به زودي)

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 38

Thread: طرز تهیه انواع سینی اردور

  1. #1
    خاله سايت
    یاقوت سرخ's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    9,098
    Thanks
    2,217
    Thanked 2,815 Times in 1,448 Posts
    حالت من : Gig

    طرز تهیه انواع سینی اردور

    اردور هویج


    مواد لازم

    مرغ 100 گرم
    قارچ 100 گرم
    تخم مرغ يک عدد
    روغن هسته انگور 3 قاشق غذا خوري
    سس سويا دو قاشق غذا خوري
    پياز يک عدد( کوچک )
    هويج 2 عدد بزرگ
    نمک به ميزان لازم
    آبليمو يک قاشق غذا خوري
    طرز تهيه
    ابتدا پياز را خرد کرده و با يک قاشق غذا خوري روغن هسته انگور يک دقيقه تفت مي دهيم. سپس قارچ ها و بقيه روغن را اضافه مي کنيم. آبلیمو را برای ذف رنگ و طعم به مواد می افزاییم .
    مرغ را داخل مواد ریخته و کمی صبر می کنیم تا کلیه مواد پخته شوند . تخم مرغ را داخل مواد ميريزيم و برای خوش طعم شدن دو قاشق غذا خوری سس سویا اضافه می نماییم . هویج ها را ورقه ورقه کرده و در آب میجوشانیم تا نرم شوند .از مواد اماده شده بر روی ورقه های هویج گذاشته رول میکنیم و برای فظ شکل آن میتوانیم از خلال دندان استفاده نمایید .
    ما آدمها موجوداتــــ ِ عجیبـے ـهستیمـ. وقتـے مـے گوییمـــ تنهایمـــ بگذار یعنـے ... بیش از ـهمیشه بــ ِ وجودت اتیاج دارمــ... !!!

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many



     

  3. #11
    خاله سايت
    یاقوت سرخ's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    9,098
    Thanks
    2,217
    Thanked 2,815 Times in 1,448 Posts
    حالت من : Gig
    اردور قارچ

    مواد لازم
    – قارچ 500 گرم
    – آرد 175 گرم
    – نمک 2/1 قاشق چایخوری
    – پودر کاری 2/1 قاشق چایخوری
    – بکینگ پودر 2/1 قاشق چایخوری
    – پودر فلفل مقداری
    – آب 2/1 و 1 پیمانه
    – سیر 2 به
    – پیاز 1 عدد متوسط
    – روغن مایع به میزان لازم

    طرز تهیه


    آرد ، نمک ، ادویه فلفل و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و آب را به آن می افزائیم کمی آنرا بهم زده و 10 دقیقه استرات می دهیم . پیاز و سیر را ریز خرد کرده و به خمیر اضافه می کنیم ، قارچها را اضافه نموده و آنرا بهم می زنیم تا یک لایه خمیر تمام آنرا بپوشاند و بعد در روغن سرخ می کنیم . با لیمو و گشنیز تزیین می کنیم .
    ما آدمها موجوداتــــ ِ عجیبـے ـهستیمـ. وقتـے مـے گوییمـــ تنهایمـــ بگذار یعنـے ... بیش از ـهمیشه بــ ِ وجودت اتیاج دارمــ... !!!

  4. #12
    خاله سايت
    یاقوت سرخ's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    9,098
    Thanks
    2,217
    Thanked 2,815 Times in 1,448 Posts
    حالت من : Gig
    اردور پنیر

    مواد لازم
    – کرم چیز یا پنیر خامه ای 250 گرم
    – پنیر فتا 120 گرم
    – سیر یا پودر سیر 1 به یا 1 قاشق چایخوری
    – جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری
    – نعنا خرد شده 1 قاشق غذاخوری
    – گردو خرد شده یا کنجد 2 قاشق سوپخوری
    – برگ کرفس یا برگ مو یا کاهو کمی جهت تزیین

    طرز تهیه
    پنیر فتا و پنیر خامه ای را در یک کاسه بهم بزنید تا صاف شود . پودر سیر و 1 قاشق چایخوری از نعنا و جعفری را به آن اضافه کنید و مخلوط اضر را در یخچال بگذارید کمی خودش را بگیرد بعد خمیر پنیر را گلوله های کوچکتر از گردو درست کرده و داخل کنجد یا گردو یا نعنا و جعفری غلتانده دوباره در یخچال قرار دهید.در زمان سرو ظرف اردور را با برگ مو یا سبزی یا فال لیمو ترش تزیین کنید.
    ما آدمها موجوداتــــ ِ عجیبـے ـهستیمـ. وقتـے مـے گوییمـــ تنهایمـــ بگذار یعنـے ... بیش از ـهمیشه بــ ِ وجودت اتیاج دارمــ... !!!

  5. #13
    خاله سايت
    یاقوت سرخ's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    9,098
    Thanks
    2,217
    Thanked 2,815 Times in 1,448 Posts
    حالت من : Gig
    اردور میگو

    مواد لازم

    میگو 150 گرم
    چیپس یک بسته
    پنیرچدار 2/1 پیمانه
    زیتون بدون هسته 2/1 پیمانه
    خیار شور 2/1 پیمانه
    فلفل دلمه ای 2/1 پیمانه
    سس مایونز 2/1 پیمانه
    خردل 2/1 پیمانه
    پودر زیره 4/1 قاشق چایخوری
    طرز تهیه
    طبق دستورات گذشته میگوها را در آب جوش ریخته تا بوی ضخم آن گرفته شود و با این طریق میگوها نیز پخته می شود . سپس میگوها را خرد کنید و خیار شور و زیتون و فلفل دلمه ای خرد شده را در ظرف ریخته و بعد سس ها را اضافه کرده و مخلوط کنید . روی چیپس ها را قرار دهید . سپس آنرا در ظرف مناسب بچینید و در فر 180 درجه و طبقه وسط به مدت 10 الی 15 دقیقه قرار دهید. غذا که آماده شد با سس و پودر زیره تزئین می کنیم.
    ما آدمها موجوداتــــ ِ عجیبـے ـهستیمـ. وقتـے مـے گوییمـــ تنهایمـــ بگذار یعنـے ... بیش از ـهمیشه بــ ِ وجودت اتیاج دارمــ... !!!

  6. #14
    خاله سايت
    یاقوت سرخ's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    9,098
    Thanks
    2,217
    Thanked 2,815 Times in 1,448 Posts
    حالت من : Gig
    سینی کاناپه

    مواد لازم براي تهيه 30 عدد كاناپه

    نان تست ------------------------------- 15 عدد

    پنير تست ( ورقه اي ) ------------------ 5 ورق
    كالباس --------------------------------- 5 ورق ( با طعم دلخواه )
    --
    پنير صبانه ----------------------------- 100 گرم
    سبزي خوردن --------------------------- 100 گرم
    مغز گردو --------------------------------- 70 گرم
    --
    گوشت مرغ پخته ------------------------ 100 گرم
    پيازچه خرد شده ------------------------ 1 استكان
    مخلوط مايونز و خامه -------------------- به مقدار لازم
    نمك و فلفل ------------------------------ به مقدار لازم
    --
    زيتون ، گوجه گيلاسي ، تربچه --------- به دلخواه ( براي تزئين )


    طرز تهيه :

    نان هاي تست را به صورت مثلثي برش بزنيد و كنار بگذاريد. (هر برش نان را به دو قسمت تقسيم كنيد)
    30 عدد نان مثلثي ( كاناپه ) در اختيارتان قرار ميگيرد . كاناپه ها را به سه دسته 10 عدد تقسيم كنيد .
    { در اين قسمت سه مدل كاناپه را با سه طعم مختلف تهيه خواهيم كرد }

    براي هر قسمت 10 عدد از كاناپه ها را استفاده كنيد .

    1 )
    ورقه هاي كالباس را - كه بهتر است به ارتفاع يك سانتيمتر برش خورده باشند – روي كاناپه ها قرار دهيد و به اندازه هر كاناپه برش بزنيد و قسمتهاي اضافه آن را بچينيد و كنار بگذاريد .
    پنير تست را نيز مثل نان تست به صورت مثلثي برش بزنيد و روي هركدام از كاناپه ها يك برش پنير تست قرار دهيد . ( ميتوانيد براي زيبا تر شدن ظاهر كار ، پنير را مطابق شكل برعكس جهت نان و كالباس روي كاناپه قرار دهيد )

    2 )
    سبزي خوردن را بعد از پاك كردن و شستن داخل آبكش بگذاريد تا آب آن چيده شود . بعد ساطوري كنيد و همراه مغز گردو ريز خرد شده و پنير صبانه ريز خرد شده ، كاملا مخلوط كنيد . به اندازه از مخلوط روي سط كاناپه بماليد كه به ارتفاع يك سانتيمتر سط كاناپه را پوشش دهد . و روي مخلوط را كاملا صاف كنيد .

    3 )
    گوشت مرغ پخته را چرخ كنيد . مخلوط سس مايونز و خامه را همراه با پيازچه ، مرغ چرخ شده و نمك و فلفل در ظرفي بريزيد و هم بزنيد تا سس يكدستي اصل شود .
    از سس آماده روي 10 عدد كاناپه باقيمانده بريزيد ( به ارتفاع يك سانتيمتر ) و با پشت قاشق مخلوط را كاملا صاف كنيد .

    روي كاناپه ها را به دلخواه با زيتون، گوجه گيلاسي و تربچه لقه شده يا انواع ديگر سبزيجات تزئين كنيد و در ظرف مورد نظر بچينيد و داخل يخچال قرار دهيد . بهتر است داقل يك ساعت قبل از سرو، سيني كاناپه را داخل يخچال نگهداري كنيد .

    نكته :
    كاناپه نوعي اردور است كه روي برش هاي انواع نان تهيه ميشود . و به صورت سرد يا گرم و با تنوع بسيار زياد قابل تهيه است .

    بهتر است براي تهيه انواع كاناپه از نان تست تازه استفاده كنيد تا هنگام برش دادن نان، خرد نشوند.

    پيشنهاد ميكنم از كالباس خشك يا بلغاري براي تهيه انواع اردور استفاده كنيد كه بافت ضخيم تري دارند .

    دقت داشته باشيد هنگامي كه چند نوع كاناپه تهيه ميكنيد، ارتفاع كاناپه ها با هم يكي باشد تا ظاهر كار زيبا تر به نظر برسد .

    در صورتيكه طعم پنير تست خام را دوست نداريد ميتوانيد بعد از آماده شدن كاناپه هاي اوي پنير، آنها را به مدت 5 دقيقه داخل فر داغ با دماي 200 درجه قرار دهيد تا پنير كمي ذوب شود . و يا با استفاده از دكمه پخت تركيبي + گريل ، آنها را با داكثر قدرت به مدت 3 دقيقه داخل ماكروفر قرار دهيد .
    ما آدمها موجوداتــــ ِ عجیبـے ـهستیمـ. وقتـے مـے گوییمـــ تنهایمـــ بگذار یعنـے ... بیش از ـهمیشه بــ ِ وجودت اتیاج دارمــ... !!!

  7. #15
    خاله سايت
    یاقوت سرخ's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    9,098
    Thanks
    2,217
    Thanked 2,815 Times in 1,448 Posts
    حالت من : Gig
    سیب زمینی و پنیر طعم دار

    مواد لازم برای 4 نفر :

    سیب زمینی ----------------------- 3 عدد در اندازه درشت
    بلوچیز*------------------------------ 100 گرم رنده شده
    پنیر پیتزا ---------------------------- 150 گرم رنده شده
    فلفل سیاه ، نمک ----------------- به مقدار لازم
    ادویه *------------------------------ به مقدار لازم
    روغن برای سرخ کردن ------------ به مقدار لازم

    طرز تهیه :

    سیب زمینی ها را پوست بگیرید و برش های ورقه ای نازک بزنید .
    مقداری روغن در تابه بریزید و صبر کنید روغن داغ شود . سیب زمینی ها را داخل روغن سرخ کنید و بعد روی دستمال کاغذی آشپزخانه بچینید تا روغن اضافی آنها چیده شود .

    یک دیس لبه دار که قابلیت قرار گرفتن داخل فر یا مایکروفر را داشته باشد آماده کنید .
    یک ردیف سیب زمینی سرخ کرده را کف آن بچینید و یک لایه بلوچیز رنده شده روی آن بپاشید.
    مقداری نمک و ادویه مورد نظر روی بلوچیز بپاشید و یک لایه پنیر پیتزای رنده شده روی آن بریزید.

    تمام سیب زمینی ها را به همین ترتیب لایه به لایه با پنیر داخل دیس بچینید و روی لایه آخر را فقط با پنیر پیتزای رنده شده بپوشانید .

    دیس را داخل فر داغ با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 5 دقیقه قرار دهید تا روی سیب زمینی ها کاملا برشته شود .
    و یا دیس را روی پایه فلزی شماره 2 مایکروفر بگذارید و با استفاده از پخت ترکیبی + گریل با قدرت 450 به مدت 3 دقیقه گریل کنید .

    و بعد همراه با سس کچاپ تند یا معمولی به صورت گرم سرو کنید .
    این خوراک یک پیش غذای بسیار لذیذ مسوب میشود .
    نکته :

    * درباره بلوچیز یا پنیر گورگونزولا میتوانید این پنیر را از تمام فروشگاه های معتبر مواد غذایی تهیه کنید . این پنیر یک نوع پنیر طعم دار است که به صورتهای مختلفی در غذاها استفاده میشود . به دلیل پائین بودن زمان ذوب این پنیر توصیه کردم که لایه آخر را فقط با پنیر پیتزا بپوشانید تا بلوچیز در اثر رارت مستقیم نسوزد .

    میتوانید مقدار هر دو نوع پنیر مورد استفاده را بسته به ذائقه خود کمتر یا بیشتر در نظر بگیرید .

    * برای این خوراک میتوانید از طیف گسترده ای از طعم دهنده ها به عنوان ادویه استفاده کنید .
    به طور مثال میتوانید لابه لای مواد همراه با نمک و فلفل از مقداری زنجبیل رنده شده ، فلفل قرمز، پودر آویشن ، مخلوط پودر سیر و نمک و یا هر طعم دهنده دیگری که مایل بودید استفاده کنید .

    دقت کنید که لقه های سیب زمینی ضخامتی یکسان داشته باشند تا ظاهر خوراک زیبا تر باشد .

    پایه های فلزی مایکروفر : معمولا جزو وسایل جانبی مایکروفر ها دو عدد پایه فلزی وجود دارد. یکی از آنها ارتفاع کمتری دارد که پایه شماره 1 نام دارد و دیگری که ارتفاع بلند تری دارد پایه شماره 2 نامیده میشود که از این هردو برای گریل کردن خوراک استفاده میشود . موارد استفاده از این دو پایه بستگی به نوع خوراک دارد . برای خوراک هایی که جم بزرگتر و بافت ضخیم تری دارند مانند مرغ و گوشت و انواع گراتن ها از پایه شماره 1 که کوتاه تر است استفاده میشود و برای خوراک هایی با بافت لطیف تر از پایه شماره 2 که ارتفاع بلند تری دارد استفاده میشود که به المنت گریل نزدیک تر باشد و خوراک هنگام گریل شدن خشک نشود .
    دلیل توصیه به استفاده از پخت ترکیبی + گریل نیز لطافت این خوراک است . اگر از امکان گریل به تنهایی استفاده کنید امکان خشک شدن این خوراک وجود دارد .
    ما آدمها موجوداتــــ ِ عجیبـے ـهستیمـ. وقتـے مـے گوییمـــ تنهایمـــ بگذار یعنـے ... بیش از ـهمیشه بــ ِ وجودت اتیاج دارمــ... !!!

  8. #16
    خاله سايت
    یاقوت سرخ's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    9,098
    Thanks
    2,217
    Thanked 2,815 Times in 1,448 Posts
    حالت من : Gig
    اردور بامیه

    مواد لازم برای 4-6 نفر :

    بامیه درشت --------------------- 15 عدد
    گوشت چرخ کرده ---------------- 60 گرم
    گوجه فرنگی --------------------- 4 عدد
    پیاز ------------------------------- 1 عدد
    فلفل سبز قلمی ----------------- 2-3 عدد ( خرد شده )
    ریان و ترخان ------------------- نصف استکان ( ساطوری شده )
    پودر کاری ------------------------ 1 قاشق چایخوری
    پنیر پیتزا ------------------------- به مقدار لازم ( رنده شده )
    نمک، زردچوبه، فلفل ------------ به مقدار لازم

    طرز تهیه :

    بامیه ها را از طول به دو قسمت برش بزنید و تمام مواد داخل برش ها را خالی کنید .
    در یک قابلمه متناسب آب جوش بیاورید و بامیه ها را داخل جوش به مدت 7- 10 دقیقه بجوشانید تا کمی نرم شود . پیاز را خرد کنید و همراه با مقداری زردچوبه در مقداری روغن تفت دهید تا کمی سبک شود. گوشت را بیفزائید و مواد را مخلوط کنید تا رنگ گوشت تغییر کند. یک استکان آب جوش داخل تابه بریزید و درب تابه را ببندید تا گوشت نیم پز کامل شود. ( داکثر 7-10 دقیقه با رات ملایم )
    بعد فلفل سبز خرد شده، سبزی خرد شده و پودر کاری و کمی نمک و فلفل را اضافه کنید مواد را در د مخلوط شدن، هم بزنید و زیر تابه را خاموش کنید .

    گوجه ها را همراه با کمی نمک و دو قاشق غذا خوری روغن مایع داخل میکسر بریزید و مخلوط کنید. بعد نصف استکان آب جوش داخل پوره بریزید و هم بزنید تا مایه یکدستی اصل شود .
    کف دیس پیرکس لبه داری، پوره گوجه فرنگی را بریزید، از مایه گوشتی آماده به اندازه یک قاشق چایخوری داخل هر برش از بامیه ها قرار دهید، سط روی آن را با لبه کارد صاف کنید و بامیه های پر شده را داخل دیس (روی لایه پوره گوجه فرنگی) کنار هم بچینید.



    کمی فلفل سیاه روی آنها بپاشید و دیس را در طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت 20 دقیقه با رارت 160 درجه سانتیگراد (= 320 درجه فارنهایت = شماره 3) بپزید . بعد از این مدت دیس را از فر خارج کنید و پنیر پیتزای رنده شده را به مقدار دلخواه، روی هر کدام از بامیه ها بپاشید .
    دوباره دیس را با همان شرایط در فر قرار دهید و 5-7 دقیقه زمان دهید تا پنیر ذوب شود .
    و بعد خوراک را در همان ظرف همراه با چند برگ ریان یا سایر مخلفات دلخواه سرو کنید.
    نکته :

    تما از بامیه های درشت برای تهیه این اردور استفاده کنید. منظور از بامیه درشت بامیه هایی به طول داقل 15 سانتیمتر و قطر 2- 3 سانت است.

    میتوانید به جای این مقدار گوشت چرخ کرده، از 45 گرم سویای خیس خورده استفاده کنید.

    داکثر 10 دقیقه بعد از خارج کردن دیس از داخل فر، خوراک را سرو کنید تا بامیه ها خشک نشوند.
    ما آدمها موجوداتــــ ِ عجیبـے ـهستیمـ. وقتـے مـے گوییمـــ تنهایمـــ بگذار یعنـے ... بیش از ـهمیشه بــ ِ وجودت اتیاج دارمــ... !!!

  9. #17
    خاله سايت
    یاقوت سرخ's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    9,098
    Thanks
    2,217
    Thanked 2,815 Times in 1,448 Posts
    حالت من : Gig
    مواد لازم :

    سالاد الويه 2 فنجان
    سس مايونز 4 قاشق سوپخوري
    زيتون سياه 150 گرم
    زيتون سبز 150 گرم
    خيار شور 150 گرم
    تخم مرغ پخته 3 عدد
    ميگو تاره 100 گرم
    ماهي 100 گرم
    گوجه فرنگي 4 عدد
    انگور 150 گرم

    طرز تهيه :وسط سيني گرد مناسبي را يك دايره سالاد الويه ميريزيم و با قالب گردي سالاد را كاملا صاف ميكنيم و رويش را سس مايونز مي ماليم و با زيتون خيار شور زيتون سياه و قاچهاي تخم مرغ سفت روي آنرا تزيين ميكنيم و اطراف آنرا ميگو پخته شده ماهي پخته شده لقه شده گوجه فرنگي و ب هاي انگور درشت قرار ميدهيم .
    در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين اردور براي 4 تا 6 نفر کافيست
    ما آدمها موجوداتــــ ِ عجیبـے ـهستیمـ. وقتـے مـے گوییمـــ تنهایمـــ بگذار یعنـے ... بیش از ـهمیشه بــ ِ وجودت اتیاج دارمــ... !!!

  10. #18
    خاله سايت
    یاقوت سرخ's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    9,098
    Thanks
    2,217
    Thanked 2,815 Times in 1,448 Posts
    حالت من : Gig
    اردور آقا كوچولو با گوجه فرنگي

    واد لازم :

    گوجه فرنگي 4 عدد
    سالاد الويه 2 فنجان
    سالاد روسي 2 فنجان
    تربچه 150 گرم
    ترتيزك 150 گرم
    سيب زميني 4 عدد
    ترب 4 عدد
    شلغم 4 عدد

    طرز تهيه : اين اردور بسيار قشنگ و ساده است در صورتيكه تما 4 عدد ترپ سفيد يا شلغم متوسط داشته باشيم .
    ترب يا شلغم را پوست ميكنيم بشكل مخروط به آن فرم ميدهيم سر گوجه فرنگيها را بر ميداريم داخلش را خالي ميكنيم نمك و فلفل به آن ميپاشيم و با سالاد پر ميكنيم ترب يا شلغم را روي آن قرار ميدهيم يا چند عدد فلفل درسته مطابق به عنوان چشم و دهان روي سيب زميني فرو ميكنيم و سيب زميني ها را با چوب خلال روي تربها فرو ميكنيم و سر گوجه فرنگي را روي سيب زمينيها قرار ميدهيم تربچه ها را بشكل گل درست ميكنيم ترتيزك را ته ظرف گردي ميريزيم آقا كوچولو را روي ترتيزك بطور منظم ميچينيم و تربچه ها را وسط ظرف قرار ميدهيم .
    در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين اردور براي 4 تا 6 نفر کافيست
    ما آدمها موجوداتــــ ِ عجیبـے ـهستیمـ. وقتـے مـے گوییمـــ تنهایمـــ بگذار یعنـے ... بیش از ـهمیشه بــ ِ وجودت اتیاج دارمــ... !!!

  11. #19
    خاله سايت
    یاقوت سرخ's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    9,098
    Thanks
    2,217
    Thanked 2,815 Times in 1,448 Posts
    حالت من : Gig
    اردور خيار و ميگو

    مواد لازم :

    خيار 150 گرم
    ميگو تاره 150 گرم
    سس مايونز قدري

    طرز تهيه :روي لقه هاي خيار را كمي سس مايونز ميماليم و چند عدد ميگوي پخته شده روي آن قرار ميدهيم .
    در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين اردور براي 4 تا 6 نفر کافيست
    ما آدمها موجوداتــــ ِ عجیبـے ـهستیمـ. وقتـے مـے گوییمـــ تنهایمـــ بگذار یعنـے ... بیش از ـهمیشه بــ ِ وجودت اتیاج دارمــ... !!!

  12. #20
    خاله سايت
    یاقوت سرخ's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    9,098
    Thanks
    2,217
    Thanked 2,815 Times in 1,448 Posts
    حالت من : Gig
    اردور تن ماهي و تخم مرغ سفت

    مواد لازم :

    ماهي 450 گرم
    تخم مرغ پخته 6 عدد
    سس مايونز 3 قاشق سوپخوري
    گوجه فرنگي 2 عدد
    جعفري ساطوري شده 1 قاشق سوپخوري
    ترخون 1 قاشق سوپخوري
    شاهي 1 قاشق سوپخوري
    آب ليموترش 2 قاشق سوپخوري
    فلفل قدري
    نمك قدري

    طرز تهيه :روغن ماهي را كاملا ميگيريم و آنرا با چنگال نرم مينمائيم آبليمو و سبزي خرد شده و سس مايونز و كمي نمك و فلفل به ان ميزنيم تخم مرغها را از وسط بدرازا دو نيم مينمائيم زرده آنرا خارج كرده و از رنده رد مينمائيم و زرده را داخل مخلوط ماهي ميكنيم و نصفه هاي سفيده تخم مرغ را با اين مخلوط پر مينمائيم گوشت گوجه فرنگي را بشكل خلال بلند و باريك بريده و روي تخم مرغها قرار ميدهيم و با برگ جعفري روي آنرا تزيين ميكنيم مقداري برگ مغز كاهو در ديس چيده و تخم مرغها را روي آن ميچينيم .
    در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين اردور براي 4 تا 6 نفر کافيست
    ما آدمها موجوداتــــ ِ عجیبـے ـهستیمـ. وقتـے مـے گوییمـــ تنهایمـــ بگذار یعنـے ... بیش از ـهمیشه بــ ِ وجودت اتیاج دارمــ... !!!

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
طراحی توسط: مرجع حرفه ای ویبولتین
انجمن دانشجویان ایران در یک سال اخیر به وضعیت مقاله در ایران کمک شایانی کرده است.این انجمن هم اکنون به مرجع مقاله در ایران تبدیل شده است. از بودن در جمع صمیمی دانشجویان ایرانی لذت ببرید.
ارتباط با ما در مورد انجمن ارتباط با در مورد مارکت ورود به مدیریت انجمن ایمیل مدیریت انجمن : irdoc.net@gmail.com
تلفن همراه: 0933333333
تلفن ثابت: 00000000-0511

آیدی یاهو:
انتخاب كاربر برتر ماه انجمن دانشجويان ايران