انتقادات و پیشنهادات سوالات و مشکلات کاربران مكاتبه با گروه مديريت
انجمن پايان نامه ها بخش درخواست مقاله مجله الكترونيكي انجمن
بهترين كاربران هفته (به زودي) بهترين مديران هفته ( به زودي) جايزه ويژه ماه (به زودي)

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: غذاهای سازگار و ناسازگار با هم

  1. #1
    همكار سابق
    vorojak abi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    گرگان
    نوشته ها
    13,935
    پسندیده
    190
    مورد پسند : 1,012 بار در 549 پست
    حالت من : ShadOsarhal

    غذاهای سازگار و ناسازگار با هم

    لیمو :
    ناسازگاری ها:
    لیمو با نان - سیب زمینی - برنج - گندم - ارزن - ماكارونی - موز - بلوط - میوه های شیرین - سیب درختی - لپه - عدس - لوبیای چیتی - خرما - انجیر - نانهای شیرینی - گوجه فرنگی - سركه - باقلا - لوبیا و نخود نمی سازد.
    سازگاری ها:
    لیمو با روغن های مایع نباتی خوب می سازد.
    با گردو - فندق - بادام زمینی ( پسته شام ) - هویج - كرفس - پیاز - گل كلم - شاهی - سیر - ترب - فلفل - مارچوبه - آرتیشو - كدوی مسمائی - پنیر - میوه زیتون - بادام - سیب زمینی ترشی ( سیب مز ) - نارگیل - سالاد كاهو - تره فرنگی ( پوارو ) - چغندر - كلم دلمه ای ( كلم بروسل) - آندیو - شلغم - بادنجان - رازیانه - اسفناج - شنگ - انواع كدو و تخم مرغ سازگار است.

    پرتغال :
    ناسازگاری ها:
    پرتغال با مواد چربی - ماهی به صورت كه تهیه شود - سبزیها و رغن های مایع نباتی - شیر و انواع سوس ها - سالادكاهو و گوجه فرنگی- گردو ، بادام و نارگیل - غذاهای سرخ كرده ، املت ، ماهی شور و كنسرو - سیر ، سركه و مشروبات الكلی - بادنجان ، فلفل سبز و آرتیشو و با گوشت های كنسرو شده نمی سازد.
    سازگاری ها:
    پرتغال با عسل ، خرما ، شكر ، قند ، مارمالاد، مربا، نان ، سیب زمینی ، انگور، سیب درختی ، گلابی ، خربزه، هندوانه ، برنج، شاه بلوط و میوه های شیرین سازگار است.
    - با انگور و توت فرنگی برای بیماری زكام خوب است
    - با نان برشته كامل و پنیر تازه ، برای كم خونی خوب است
    - با نان كامل و عسل و میوه های شیرین، برای [فقط کاربران عضو می توانند لینک ها را ببینند. ] خوب است
    - با نان كامل و مربای به، ضد اسهال است
    - با نان كامل و خامه شیرین ( عسل یا شكر) ، ضد گلو درد است
    - با سیب زمینی تنور پز و پنیر ، برای دردهای كلیه و بیماری های مثانه خوب است
    - با نارنگی برضد انواع تب مناسب است
    - با سیب درختی ، ضد فشار خون است
    - با برنج پخته و پنیر ، ضد ضعف است
    - با خرما ، ضد رماتیسم است
    - با خرمالو ، ضد كولیت است
    - با ماكارونی پخته و عسل غذای سهل الهضمی است
    - با پامپلموس ( پرتغال امریكایی) ، ضد كم اشتهایی است
    - با ماكارونی پخته و پنیر، ضد كمبود غذایی است
    - با آلو ، ضد یبوست و انواع تب است
    - با موز و كشمش و انجیر خشك، ضد نقرس است
    - با توت فرنگی و خامه شیرین یا عسل، ضد سیاتیك است
    - با لیمو ، ضد سرطان است
    - با آناناس ، هلو و مارمالاد، ضد یبوست است
    - با خربزه ، ضد اوره است
    - با هندوانه، ضد نفریت است
    - با هلو ، ضد سرطان و سل است
    - با انجیر ، ضد اولسر معده است
    سیب زمینی :
    ناسازگاری ها:
    سیب زمینی با نان - بلوط - برنج - لپه - لوبیا - لیمو - ذرت - ماكارونی - موز - باقلا - عدس و میوه های كال و ترش سازگار نیست.
    سازگاری ها:
    سیب زمینی با كاهو - كرفس - هویج - چغندر - پرتغال - انگور - آناناس - ترب - كلم - زردآلو - روغن های نباتی مایع - مارمالاد - گوجه فرنگی - میوه های شیرین - پنیر - كره - سبزی - گل كلم - میوه های روغن دار - ترشی - گلابی و سیب درختی سازگار نیست.
    موادغذائی سازگار با نان :
    نان با پنیر سازگار است و خوب تركیب می شود.
    با میوه های تازه – سبزی های خوردنی - كاهو - پرتغال - نارنگی - هندوانه - خربزه - انگور - هلوی رسیده - گیلاس و آلبالوی رسیده - ازگیل رسیده - توت - آناناس - خرمالوی رسیده - انجیر - آلوی رسیده - انبه و پاپابا* سازگار است.
    * پاپابا یا همان خربزه درختی كه بسیار مفید و مقوی است ، دارای ویتامین های C, A, B2 می باشد و بهترین هضم كننده غذاست. در جنوب ایران نیز قابل كشت بوده و پس از 9 ماه كاشتن ، درخت حاصل می دهد.
    موادغذائی سازگار با كاهو :
    لیمو - سیر - گوجه فرنگی - روغن های نباتی مایع - گردو - میوه زیتون - ترب - كرفس - هویج رنده شده - چغندر قرمز (لبو) - میوه نارگیل - سوس مایونز - شاهی - رازیانه - آرتیشو - سیب زمینی ترشی - گل كلم - شنگ - خیار - تره فرنگی - پایریكا( فلفل شیرین) - بادنجان - نان برشته - سیب زمینی و برنج پحته ( كته یا پلو).
    موادغذائی سازگار با گوجه فرنگی:
    تمام سبزیها - نان - آرتیشو - موز - میوه های روغن دار - روغن های نباتی مایع - كره - پنیر - تخم مرغ - بادنجان - چغندر - هویج - گردو - لپه و لوبیا .
    موادغذائی سازگار با برنج:
    گوجه فرنگی - سبزی – روغن های نباتی مایع - پنیر - كره - میوه های روغن دار - كرفس - گل كلم - میوه های شیرین - مارمالاد - مربا - ترشی - هویج - شلغم - ترب و عسل .
    موادغذائی سازگار با خرمالو:
    پرتغال - انگور - گلابی - آلو - گیلاس - خربزه - هندوانه
    موادغذائی كه با یكدیگر نمی سازند:
    نان با سیب زمینی - برنج با ماكارونی - روغن های مایع نباتی با عسل یا انجیر - خرما با سالاد سبزیها - انجیر با گوجه فرنگی یا آرتیشو - مارمالاد با حبوبات و بقولات - مربا و ترشی با كلم - عسل با اسفناج - پرتغال و نارنج با بادام - و انواع گوشت با میوه ها سازگار نیستند.
    چند نكته جالب:
    * پیاز ار لحاظ میكروب كشی در درجه اول است، سیر در درجه دوم ، ترب سیاه در درجه سوم و چهارم فلفل قرمز.
    * اگر می خواهید میكروب های دهان شما از بین برود، روزی یك پیاز را از یك تا پنج دقیقه بجوید.
    * پیاز خام یا پخته با آب لیمو برای معالجه آسم و برونشیت خوب است.








    کاربر مقابل پست vorojak abi عزیز را پسندیده است: حسام 2 (11-09-2012)

  2. # ADS
    نشان دهنده تبلیغات برای شما
    تاریخ عضویت
    همین الان !
    محل سکونت
    توی انجمن
    نوشته ها
    یه عالمه



     

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
طراحی توسط: مرجع حرفه ای ویبولتین
انجمن دانشجویان ایران در یک سال اخیر به وضعیت مقاله در ایران کمک شایانی کرده است.این انجمن هم اکنون به مرجع مقاله در ایران تبدیل شده است. از بودن در جمع صمیمی دانشجویان ایرانی لذت ببرید.
ارتباط با ما در مورد انجمن ارتباط با در مورد مارکت ورود به مدیریت انجمن ایمیل مدیریت انجمن : irdoc.net@gmail.com
تلفن همراه: 0933333333
تلفن ثابت: 00000000-0511

آیدی یاهو:
انتخاب كاربر برتر ماه انجمن دانشجويان ايران